Contact2019-01-14T11:03:15+00:00

Routebeschrijving en parkeren

Al meer dan 40 jaar ontvangen wij gasten in ons 3-sterren familiehotel en restaurant Allure, eerder ook bekend als hotel Zeezicht. Ons doel is dat u heerlijk kunt ontspannen in een sfeervolle omgeving. Het Allure-team staat voor u klaar en zorgt dat u zich meteen thuis zult voelen.

Locatie
Allure ligt op een van de mooiste plekjes van Harderwijk, direct aan de boulevard en aan de rand van het gezellige historische centrum. Door de route-navigatie in te stellen op Strandboulevard West stapt u zo voor de deur uit.

Parkeren
U kunt uw auto op de boulevard (P5), op parkeerterrein P6 (voor het Dolfinarium) of voor als u langer wilt blijven dan 3 uur op parkeerterrein P2 Lelykade parkeren.

Bent u hotelgast?
Dan kunt u kunt u gratis op parkeerterrein P6 parkeren. Dit is het parkeerterrein voor het Dolfinarium. Het terrein is voor kort parkeren, waardoor u geen drukte heeft van Dolfinarium bezoekers. Bij de receptie ligt een parkeervergunning voor u klaar.

Voor meer informatie over het parkeren in Harderwijk, klik hier.

Routebeschrijving
Vanuit de richting Zwolle via de A28:
Neem de afslag 13 Harderwijk/Lelystad/Dolfinarium. Aan het eind van de afrit slaat u rechtsaf. Kies de rechterrijbaan en bij het viaduct, afrit Centrum, rijdt u naar beneden. Bij het tweede verkeerslicht slaat u linksaf. Sla bij de tweede kleine rotonde (haven) rechtsaf en rijd met de weg mee tot u aan het einde van de boulevard ons hotel restaurant vindt.

Vanuit de richting Amersfoort via de A28
Neem de afslag 13 Harderwijk/Lelystad/Dolfinarium. Aan het eind van de afrit slaat u linksaf. Kies de rechterrijbaan en bij het viaduct, afslag Centrum, rijdt u naar beneden.Bij het tweede verkeerslicht slaat u linksaf. Sla bij de tweede kleine rotonde (haven) rechtsaf en rijd met de weg mee tot u aan het einde van de boulevard ons hotel restaurant vindt.

Wij horen graag van u

Click to Hide Advanced Floating Content

Bekijk nu de beschikbaarheid