Contact2019-10-16T19:07:26+02:00

Routebeschrijving en parkeren

Allure ligt op een van de mooiste plekjes van Harderwijk, direct aan de boulevard en aan de rand van het gezellige historische centrum.

Navigatie
Door de route-navigatie in te stellen op Havendam Harderwijk stapt u zo voor de deur uit.

Parkeren
U kunt uw auto op parkeerterrein P6 (voor het Dolfinarium) of indien u langer dan 3 uur wilt blijven op parkeerterrein P2 (Lelykade) parkeren. Van 1 november tot en met 31 maart kunt u uw auto ook op de boulevard parkeren. Hier kunt u maximaal 3 uur staan.

Bent u hotelgast?
Dan kunt u kunt u gratis op parkeerterrein P6 parkeren. Dit is het parkeerterrein voor het Dolfinarium. Het terrein is voor kort parkeren, waardoor u geen drukte heeft van Dolfinarium bezoekers. Bij de receptie ligt een parkeervergunning voor u klaar.

Voor meer informatie over het parkeren in Harderwijk, klik hier.

Routebeschrijving
Vanuit de richting Zwolle via de A28:
Neem de afslag 13 Harderwijk/Lelystad/Dolfinarium. Aan het eind van de afrit slaat u rechtsaf. Kies de rechterrijbaan en bij het viaduct, afrit Centrum, rijdt u naar beneden. Bij het tweede verkeerslicht slaat u linksaf. Sla bij de tweede kleine rotonde (haven) rechtsaf en rijd met de weg mee tot u aan het einde van de boulevard ons hotel restaurant vindt.

Vanuit de richting Amersfoort via de A28:
Neem de afslag 13 Harderwijk/Lelystad/Dolfinarium. Aan het eind van de afrit slaat u linksaf. Kies de rechterrijbaan en bij het viaduct, afslag Centrum, rijdt u naar beneden. Bij het tweede verkeerslicht slaat u linksaf. Sla bij de tweede kleine rotonde (haven) rechtsaf en rijd met de weg mee tot u aan het einde van de boulevard ons hotel restaurant vindt.

Wij horen graag van u

Click to Hide Advanced Floating Content

Bekijk nu de beschikbaarheid